Mine personlige erfaringer

Jeg hedder Benedikte. Jeg er gift med Thomas, vi har to piger og bor i Hillerød.


Når vi holder fri, tager vi ofte på tur i vores autocamper. Det giver nærvær, ro og en fantastisk følelse af frihed og

mulighed for små og store eventyr en helt almindelig weekend.


Følelsen af at leve helt og være nærværende sætter jeg utrolig stor pris på. Jeg har nemlig mærket på egne krop, hvad det vil sige at miste sig selv – at ens talenter og værdier ikke er i balance og i spil.

For nogle år siden var jeg sygemeldt med stress. Jeg følte ganske enkelt, min hjerne var ved at koge over.

Det var en svær og hård tid både for mig og min familien, men dét jeg nok var allermest ked af og skamfuld over var, at jeg ikke kunne være den mor, jeg gerne ville.


Heldigvis lærte jeg, hvor stor betydning hjernen og nervesystemet har i

forhold til regulering af stress og hvad der skal til for at balancere systemet

igen.

Jeg stødte også på viden om vores talenter, som er dét vi mentalt er gode til. Altså hvor vores hjerne har let ved at fungere.

Det gik op for mig, at jeg i flere år ikke havde brugt mine primære

talenter, hvilket betød jeg måtte knokle for tingene og tit følte mig drænet.


Mit stressforløb endte med at blive en kæmpe gave i mit liv – selvom den

var meget grimt pakket ind. En mulighed for at stoppe, mærke efter og ændre kurs i livet. Der blev virkelig sat skub i øget bevidsthed, refleksion og mod til at mærke min intuition, krop, behov, drømme, gnist, værdier og sårbarhed igen. Jeg fik stille og roligt mine toptalenter i spil og kontakt til mit hjerte og min sjæl. I dag oplever jeg langt større ro, gnist, selvsikkerhed, mening, glæde og lethed.  


Jeg øver mig stadig i at være vågen og holde balancen – mon ikke det er en livslang øvelse?

“Jeg har mærket på egne krop, hvad det vil sige at miste sig selv – at ens talenter og værdier ikke er i balance og i spil.”

“Mit stressforløb endte med at blive en kæmpe gave i mit liv – selvom den var meget grimt pakket ind.”

“Jeg har af og til haft lyst til at smide dele af min rejse ud med badevandet, men må jo i dag sande, at der er læring at hente i alle mine sving og omveje på rejsen. Intet er spildt.”

Mine arbejdsmæssige erfaringer

Jeg er uddannet ergoterapeut, fysiurgisk massør og bygningskonstruktør. Jeg har tidligere arbejdet som bl.a. genoptrænende ergoterapeut inden for neurologien i hospitalsregi, som rådgiver og projektleder i arkitekt- og ingeniørbranchen og nu som trivselskonsulent.

Under mit eget stressforløb var tvunget til at stoppe op og give mit liv et

eftersyn . Her fik jeg fornyet interesse for at se nærmere på arbejdsglæde, trivsel og mental sundhed – Hvorfor lever så mange af os som vi gør? Hvorfor er vores samfund og kultur så usund for os mennesker?

Hvorfor skaber vi ikke de rette arbejdsbetingelser for vores hjerne og bruger den som medspiller?

De seneste år har jeg derfor uddannet og fordybet mig inden for stress, hjernen & nervesystemet, børn & mental sundhed, mindfulness, bodyfulness, compassion, yoga, selvledelse, selvværd, Enneagrammet, Talentværktøjet TT38, karriereudvikling, passion, skyggearbejde, livsformål, genizone, positiv psykologi, Simple Living, mv.

Jeg har trukket tråde tilbage til min ergoterapibaggrund – og taget alle de erfaringer og indsigter med mig, som jeg har fået på min vej gennem sygehusverdenen og byggebranchen – som offentligt og privat ansat og nu som selvstændig.

Jeg har af og til haft lyst til at smide dele af rejsen ud med badevandet, men må jo i dag sande, at der er læring at hente i alle mine sving og omveje på rejsen. Intet er spildt.

I dag er jeg trivselskonsulent og vil gerne dele alle de erfaringer og indsigter, jeg har fået på min vej og inspirere andre til at

leve livet – ikke bare overleve det.

“Jeg brænder for at være den kærlige guide, der støtter andre til at have mod til at stoppe op, justere deres liv og gå deres sande livsvej

– med hjertet forrest”.